Hem Aktuellt Tjänster Farliga Ämnen Andningsskydd Referenser Kontakt

ADDSAFE mäter den verkliga skyddsfaktorn i realtidstester "PortaCount metoden" 

 

 

Vårt mål är att alla efter mätning/tillpassning är godkända.

Det vill säga vi justerar och reparerar utrustning och utbildar användare tills når ett godkänt resultat.

Andnings testMetoden går ut på att skapa ofarliga partiklar och sedan mäta dessa innan och utanför andningsskyddet. Mätningen ger svar på: Tillpassning mot ansiktet och teknisk tillgänglighet dvs handhavandet och hur servicen skötts på skyddet.

Vi använder oss idag av 3 st 8040 vilket gör att vi kan ta in 3 st deltagare samtidigt och få ett bra flöde mot kund.

Under mätning instrueras användaren om råd och tips för handhavandet. Efter mätning skapas en återrapport om hur status, rutiner var på skydden. Rapporten innehåller även råd för hur gott andningsskydd upprätthålls.